Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης


ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ : Συγγραφή άρθρων, επεξεργασία τίτλων, εισαγωγή στοιχείων σε βάσεις δεδομένων

03/02/2011 16:15

 

Τέσσερις  δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Αυτοί που δεν είναι άνεργοι, πληρώνονται ελάχιστα και παλεύουν να καλύψουν τα έξοδα τους. Αρκετοί άνθρωποι μοιράζουν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους μεταξύ δεύτερης εργασίας και οικογένειας. Ο στόχος μου είναι να σας ενημερώσω για κάποιες εργασίες που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε έξτρα χρήματα για την οικογένεια σας χωρίς να στερηθείτε την άνεση του σπιτιού σας.

Αρκετές από αυτές τις εργασίες τις έχω δοκιμάσει κι εγώ κατά καιρούς για να αυξήσω το εισόδημα μου. Δεν θα εστιάσω στη δημιουργία μιας online επιχείρησης (αν κι αυτό το κομμάτι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρο). Αντί αυτού, θέλω να σας ενημερώσω για την ύπαρξη ορισμένων αξιόπιστων επιχειρήσεων οι οποίες προτίθενται να πληρώσουν την εργασία σας.

Αν αναζητάτε site στα οποία θα μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας άρθρα, λογοτεχνικά κείμενα κ.α. τότε σας προτείνω να επισκεφτείτε τα https://christianpf.com/2/elance.php και https://christianpf.com/2/odesk.php .

1.       DEMAND STUDIOS https://www.demandstudios.com/

Προσφέρουν πολλές διαφορετικές ευκαιρίες απασχόλησης όπως συγγραφή άρθρων, επεξεργασία κειμένου, επεξεργασία τίτλων κ.α. Διαφορετικές θέσεις προκύπτουν κατά διαστήματα οπότε θα πρέπει να έχετε το νου σας. Έχω καταφέρει να κερδίσω αρκετά χρήματα με τη συγγραφή άρθρων και την επεξεργασία τίτλων. Δεν χρειάζεται να είσαστε επαγγελματίας συγγραφέας ή να έχετε εμπειρία στη συγγραφή κειμένων προκειμένου να γίνετε δεκτοί από την εταιρεία. Τα περισσότερα άρθρα είναι σε απλή μορφή τύπου “How to”. Συνεπώς αν είσαστε ο τύπος που απολαμβάνει να μαθαίνει κάτι καινούργιο και στη συνέχεια να το εξηγεί σε κάποιον άλλο, η συγκεκριμένη εργασία μπορεί να αποδειχθεί πολύ διασκεδαστική για σας. Τα περισσότερα άρθρα πάνε στο eHow.com ή το Livestrong.com

 

2.       LIVE WORK  https://www.livework.com/

Πρόκειται για κάτι σαν πίνακα εκτέλεσης έργων για λογαριασμό μιας εταιρείας με την επωνυμία LiveOps . Ο πίνακας αυτός εμπεριέχει πολλά διαφορετικά έργα τα οποία μπορείτε να αναλάβετε. Πολλά έχουν να κάνουν με την εισαγωγή στοιχείων σε βάσεις δεδομένων. Εργάζεστε όσο θέλετε. Κάποια περίοδο εργάστηκα για το Dictionary.com και πληρωνόμουν για κάθε ερμηνεία και πηγή που εισήγαγα στο σύστημα.  

 

3.       LEAPFORCE https://www.leapforceathome.com/

Είναι πωλητές για λογαριασμό της Google. Εφόσον γίνεται δεκτός στο Πρόγραμμα κάνετε login στο περιβάλλον Google και αξιολογείτε τα διάφορα site. Στη Google χρησιμοποιούν αξιολογητές για να αξιολογούν αν το περιεχόμενο ενός site αξίζει το κόπο ή είναι spam και πληρώνουν περίπου 9 ευρώ την ώρα.

 

4.       ΤΕΧΤ BROKER https://www.textbroker.com/

Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας αν θέλετε και σας αρέσει να γράφετε για διάφορα project. Πληρώνουν λιγότερο από τις παραπάνω εταιρείες, αλλά η εργασία είναι πολύ απλή. Κάποτε είχα γράψει αρκετά άρθρα των 150 λέξεων για ένα αθλητικό site. H δουλειά ήταν διασκεδαστική, απλά έπρεπε να γράψω τα βιογραφικά των διαφόρων αθλητών.

 

Εύχομαι να σας κατατόπισα λίγο σε ότι αφορά τις εναλλακτικές σας  για δεύτερη δουλειά από το σπίτι. Οι παραπάνω εργασίες είναι επίσης πολύ καλές για μαμάδες που μένουν σπίτι και αναζητούν τρόπους να κερδίσουν χρήματα χωρίς να δεσμεύονται σε ένα αυστηρό πρόγραμμα. Πέρα από τις παραπάνω εταιρείες υπάρχουν πολλές ακόμα που κάνουν την ίδια δουλειά.

 

—————

Back