Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης


ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ : ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

16/02/2011 21:17

Εκτυπώσεις σε Καμβά : Δώστε στο χώρο σας το δικό σας μοναδικό στίγμα.

Δεν χρειάζεται να είσαστε διακοσμητής για να μπορέσετε να διακοσμήσετε με επιτυχία τους τοίχους του σπιτιού ή του γραφείου σας. Τώρα, μπορείτε να εκφράσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας και να ξαναζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας μέσα από καλλιτεχνικές εκτυπώσεις σε καμβά.

Το  σπίτι ή το γραφείο σας αντανακλά αυτό που είσαστε και τώρα έχετε μια πληθώρα επιλογών μέσα από τις οποίες μπορείτε να εκφραστείτε και να δώσετε το δικό σας, πολύ προσωπικό, στίγμα. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη φωτογραφία του γάμου σας ή μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία, τη φωτογραφία των παιδιών σας ή της/ του συζύγου. Ωραία ιδέα για το υπνοδωμάτιο.

Στους τοίχους του παιδικού δωματίου, μπορείτε να βάλετε παιδικές παραστάσεις με τους αγαπημένους τους ήρωες, τους αγαπημένους τους ηθοποιούς ή ποδοσφαιριστές ή ακόμα μια φωτογραφία με το αγαπημένο τους ζωάκι. Στο σαλόνι, μπορείτε να εντυπωσιάσετε με έργα τέχνης διάσημων ζωγράφων. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιστό αντίγραφο του αγαπημένου σας έργου σε τιμές που δεν θα σας έφθαναν ούτε για να ασφαλίσετε ένα τέτοιο πίνακα. Οι ανατυπώσεις έργων τέχνης είναι πλέον πολύ επιτυχημένες και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Οι εκτυπώσεις σε καμβά έχουν πέντε βασικά πλεονεκτήματα :

-          Δεν στοιχίζουν ακριβά

-          Προσφέρουν πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα

-          Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας πληθώρας θεμάτων

-          Εκτυπώνονται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις (μέγεθος, κορνίζα κ.α.)

Αν ο χώρος σας είναι άνετος κι όχι πολύ φορτωμένος με έπιπλα τότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα καμβά μεγάλου μεγέθους. Η άλλη επιλογή είναι να φτιάξετε τρεις μικρότερους πίνακες που δημιουργούν την ίδια αίσθηση όταν συνδυασθούν.

Εφόσον επιλέξετε το μέγεθος, θα πρέπει να διαλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, όπως έργα μοντέρνας ή κλασσικής τέχνης, τοπία, λουλούδια, προσωπογραφίες κ.α.

Στο σύνδεσμο http://www.photopaint.webnode.com/photo-gallery/paintings θα βρείτε μια πλούσια συλλογή έργων τέχνης διάσημων ζωγράφων. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα τέτοιο πίνακα, χωρίς φυσικά να ξοδέψετε μια περιουσία, μπορείτε να ζητήσετε την εκτύπωση του σε καμβά στις διαστάσεις που θέλετε.

Οι πίνακες εκτυπώνονται σε καμβά πρώτη ποιότητας και τελαρώνονται σε λεπτό ή χοντρό τελάρο. Επικαλύπτονται επίσης με ειδικό βερνίκι που διατηρεί τα χρώματα ζωηρά και εξασφαλίζει τη μακροβιότητα του έργου.

Οι τιμές είναι προσιτές και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει.

—————

Back