Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης


ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ χωρίς να διαθέσετε πολλά λεφτά

03/02/2011 07:22

 

ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ  χωρίς να διαθέσετε πολλά λεφτά

Δημιουργήσετε το καινούργιο σας site όμως τώρα καλείστε  να βρείτε τρόπους να το κάνετε γνωστό στο ευρύ κοινό και να αυξήσετε την κίνηση του γιατί ένα επαγγελματικό site χωρίς επισκεψιμότητα δεν έχει, δυστυχώς, καμιά αξία.

Μπορεί να μην έχετε σε πρώτη φάση τη δυνατότητα να διαθέσετε πολλά χρήματα για την προώθηση του site σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε κι από την προσπάθεια. Υπάρχουν τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη κίνηση του site σας και να το κάνετε προσοδοφόρο, χωρίς να πρέπει να επενδύσετε χιλιάδες ευρώ στη προβολή του.

Αρχικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη συγγραφή άρθρων και την υποβολή τους σε διάφορα article directories τα οποία αναλαμβάνουν τη δωρεάν δημοσίευση τους. Αυτός είναι ένα πολύ αποτελεσματικός τρόπος διάδοσης της διεύθυνσης και των διαφόρων link του site σας και προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των μελλοντικών σας πελατών. Υπάρχουν, μάλιστα, κάποια article directories τα οποία ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς, κι έτσι βοηθούν στην ακόμα καλύτερη στόχευση αγοραστικού κοινού.

Επίσης η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (Search Engine Optimization) βοηθά σημαντικά στη προσέλκυση στοχευμένου κοινού. Όταν το site σας εμφανίζεται συστηματικά μεταξύ των πρώτων σελίδων αναζήτησης για τις σχετικές με το αντικείμενο σας λέξεις κλειδιά, τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα το βλέπουν και θα το επισκέπτονται. Μπορεί αυτό να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον που δεν είναι τόσο σχετικός με το αντικείμενο, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Απλά θα πρέπει να φροντίσετε οι λέξεις – κλειδιά του site σας να εμφανίζονται στους τίτλους των διαφόρων σελίδων του, στα tags κειμένου και εικόνων και στις πρώτες παραγράφους των κειμένων περιγραφής. Αυτή είναι η ουσία της βελτιστοποίησης των Μηχανών Αναζήτησης, όχι και τόσο δύσκολο, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογαριασμό σε ένα blogging site όπως είναι για παράδειγμα το Wordpress.com το οποία θα συνδέεται αυτομάτως στο κεντρικό σας site για περισσότερη δημοσιότητα. Το Wordpress είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή blogging sites που υπάρχουν σήμερα και επιπλέον είναι εύκολο στη χρήση και φυσικά … δωρεάν. Οι μηχανές αναζήτησης εντοπίζουν αμέσως τις δημοσιεύσεις από τα site του Wordpress.  Όταν αποκτήσετε ένα blog, φροντίστε να κάνετε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις δημοσιεύσεις το μήνα. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες, αρκεί να εμπεριέχουν τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Συνδέστε το site σας με το blog ώστε να ενημερώνεται τακτικά μαζί με κάθε δημοσίευση σας.

Μην ξεχνάτε τα online forum. H συμμετοχή σε forum που είναι σχετικά με το αντικείμενο του site σας μπορεί να αποδειχθεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο για την προσέλκυση αγοραστικού κοινού στο site σας. Τα περισσότερα forum, μάλιστα, επιτρέπουν στα μέλη τους να εισάγουν ένα ή δύο συνδέσμους (link) στα αρχεία που φέρουν την υπογραφή τους. Ξεκινήστε να συμμετέχετε ενεργά και να κάνετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες δημοσιεύσεις για να τραβήξετε την προσοχή καινούργιων ατόμων σε σας και το site σας.

Αυτές λοιπόν είναι μερικές από τις πιο οικονομικές αλλά πολύ αποτελεσματικές τεχνικές για την προσέλκυση κοινού στο site σας. Εφόσον οι ανωτέρω τεχνικές εφαρμοστούν με σύνεση και συνέπεια, πολύ σύντομα θα έχετε τη χαρά να διαπιστώσετε μια τακτική ροή στοχευμένου κοινού στο site σας.

—————

Back